Thursday, February 12, 2009

BaiK2 nG@n KwN :'(



mak selalu pesan baik2 ngan kwn..tp..ari ni n semlm ak nk kater gdh mmm xrasernyer tp ak bedebat ngan sowng kwn ni ngan penuh pasaan huhuhu bukn slh kelas kami sepenuhnya..nk kater d'tindas pon xjgk coz kami "hati kering"nyer student lantk r org len nk pikio pe pon pasl kelas kami, kami tetp cool...tp ak terase ati biler sorg teman ni directly ckp 'kitorg nemang xpueh ati n xsuker kat group korg' huhuhu..ak punyer nk jg ati dier n secebis pasaan hormat slamer ni, ngan ckp group ak xpenh nk salah kn group dier tp smlm bomkebabomm!!! mcm kener bakar muker ak ni menhan geram n malu..biler nk tdo mlm td tetibe pasaan windu kat parents ak meluap2 coz ak tingat pesanan mak ak "BAIK2 NGAN KWN" so ak ari ni wat cm biaser..tegur dier cm biaser,pelawa mkn cm biaser tp ak pasan yg dier cm luar biaser..diam..jarng dok dlm bilik..tegur kami pon xcm selalu..hmmm ya ALLAH ampunkn hambamu ini...
:'( cedih tol

6 comments:

  1. smlm sy pon jd cmtu..
    sy kecik atie dgn kwn..
    tp, nk xnk, kena la buat baik dgn kawan²..
    life is complicated..
    mcm² org ade atas dunia ni..

    :: kamu ltk pic ur parents, buat sy jadi lg rindu my parents tau, nk nages nih..

    ReplyDelete
  2. hohoho betol betol betol (cm upin ipin)..ngs coz windu parents xper jgn windu len sudah hikhik wat bazir air mater jer kan kan kan..:p

    ReplyDelete
  3. na uat cmne ucu. dah org benci kita. sabor je la. xpela, kita kn ati kering. bio la dia nk sembur pape pon. lau dia cerdik perasaan, dia xsembur kwn2 sndiri cm2. lg2 rumet. hati kita mmg kering. tp kta xbodoh dan msh waras utk pk JAGA HATI kawn2. ko sgt kuat! =')

    ReplyDelete
  4. hahaha betol betol betol..hati dier may b basah kot..pe2 pon tanx puji ak kuat,kalu nk jd kuat cm ak ko kener minum susu tiap2 mlm tau..

    ReplyDelete
  5. meh nek bilik...lalalalalalaa~

    ReplyDelete